PKN
Protestantse Gemeente te Bennebroek
 
Pastoraal team

Pastoraal team

Als je met iemand wilt praten of een bezoek wenst, staat het pastoraal team voor je klaar, ongeacht of je lid bent van de kerk of niet.

Moeilijke momenten en perioden
Er zijn momenten in je leven die zo moeilijk zijn dat je er behoefte aan hebt je zorgen te delen met anderen. Velen hebben anderen in hun omgeving, familie en vrienden, met wie zij kunnen praten.
Het kan zijn dat die niet dichtbij wonen of dat je liever praat met iemand buiten je eigen kring; iemand die aandacht voor je heeft, naar je luistert en mee wil denken.

Moeilijke momenten en perioden kunnen heel verschillend van aard zijn en iedere persoon ervaart die anders. Het gaat vooral om gebeurtenissen, ervaringen, die voor jezelf een probleem zijn; bijvoorbeeld problemen in een relatie, met de kinderen, met het alleen zijn. Maar het kan ook gaan om een ziekte die je ondergaat of om rouw na een verlies.

De voorzitter van het pastoraal team is Heino Bruggemannn en is te bereiken op telefoonnummer 023 – 5847165. Alle leden van het pastoraal team hebben geheimhouding beloofd.

terug
 
 
 

Bezinning en verdieping
datum en tijdstip 14-11-2019 om 20.00 uur.
meer details

Joost
datum en tijdstip 17-11-2019 om 10.00u
meer details

Herdenking overledenen
datum en tijdstip 24-11-2019 om 10.00u
meer details

Koffiekring
datum en tijdstip 27-11-2019 om 10.00
meer details

 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.