PKN
Protestantse Gemeente te Bennebroek
 
Actueel Actueel

Het actuele programma van de kerk zoals de ontmoetingsochtenden, Trefpuntcafé, de bijeenkomsten van de commissie Bezinning en Verdieping staan in de "Agenda kerkelijke activiteiten" vermeld. Hier treft u tevens alle bijzonderheden aan.

Onder het menu 'Vieringen per maand' treft u het aparte rooster aan van de zondagochtend vieringen. Soms is er extra informatie beschikbaar over de betreffende viering, dan klikt u op 'meer details' en als er meer tekst beschikbaar is, kunt u deze daar lezen.

Voor jou … van mijInmiddels is de start weer gemaakt met het plakken van schoenendozen en het inzamelen van spulletjes. Wat ontzettend fijn dat iedereen zo meedenkt en helpt om zoveel mogelijk schoenendozen te kunnen realiseren. Wij hebben er weer ontzettend veel zin in! Helpen jullie ook weer mee?
 
Daarnaast ga ik (Charlotte) dit jaar in oktober mee met Gain naar Kenia. Gain is de zusterorganisatie van Actie4kids. Deze twee stichtingen werken nauw samen om te zorgen dat de schoenendozen op de juiste plekken komen en bieden overige hulp, als klaslokalen bouwen, voedselpakketten uitdelen, kinderprogramma’s etc.
In oktober gaan we in Kenia aan de slag met het opknappen van klaslokalen, voedselpakketten uitdelen en het afmaken van een Daycare in de sloppenwijk Kibera. Gain zet zich al een aantal jaren in om te zorgen dat de kinderen naar school kunnen en eten en drinken krijgen.

Zondag 7 oktober zal de waslijn met boodschappenlijstjes weer in de Ontmoetingsruimte van het Trefpunt hangen. Ook dit jaar gaan onze schoenendozen beplakt en gevuld naar kinderen in Roemenië. Dat betekent dat we ook weer heel blij zijn met de kindermutsen en sjaals die gebreid zijn in de afgelopen maanden.
 
Voor de reis naar Kenia heeft Charlotte koffers geschonken gekregen. Nu nog de uitdaging om ze allemaal te vullen met knutselspullen, kinderkleding en kinderslippers.
 
Voor vragen of meer informatie kunt u ons bellen of mailen.
Charlotte en Jacqueline Petri
023 584 93 12 of
  

  
    

 

 

terug
 
 
 

Bezinning en verdieping
datum en tijdstip 14-11-2019 om 20.00 uur.
meer details

Joost
datum en tijdstip 17-11-2019 om 10.00u
meer details

Herdenking overledenen
datum en tijdstip 24-11-2019 om 10.00u
meer details

Koffiekring
datum en tijdstip 27-11-2019 om 10.00
meer details

 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.