PKN
Protestantse Gemeente te Bennebroek
 

zaterdag 9 december 2017

Open dag Trefpunt

Datum: 
 zaterdag 9 december 2017
Tijdstip: 
 10.00  - 16.00 uur
Locatie: 
 Trefpunt
Prijs: 
 Gratis

Het Trefpunt Bennebroek houdt een veelzijdige Open Dag!
Op zaterdag 9 december a.s. van 10 tot 16 uur organiseert PKN Het Trefpunt samen met alle organisaties die gebruik maken van deze ontmoetingsplek een gemeenschappelijke Open Dag.
Er wordt een breed scala aan activiteiten gepresenteerd:
·        Het Creatief Centrum Bennebroek verzorgt workshops, o.a. kerstversieringen maken. U kunt de resultaten van cursisten bewonderen. Ook is er een verkoopkraam waar tegen schappelijke prijzen werk van cursisten wordt verkocht.
·        U kunt u laten informeren door de ouderenbond KBO/PCOB Bennebroek-Vogelenzang-Zwaanshoek over de voordelen van het lidmaatschap (ook lokaal). En er is een iPad-informatiepunt waar u vragen kunt stellen.
·        Het Oratoriumkoor Bennebroek vertelt u meer over het lidmaatschap van dit koor en de concerten.
·        MeesterBerry van de Huiswerkklas informeert u over de mogelijkheden en aanpak bij onderwijsbegeleiding voor middelbare scholieren en voor leerlingen uit het basisonderwijs. 
·        Arnold Ziegelaar informeert u over de Filosofiecursus van vijf lessen waarmee hij in 2018 start. 
·        De fotogroep  Zwaanshoek deelt haar mooie foto’s met u en vertelt u graag meer over de fijne kneepjes van het vak.
·        Protestante Gemeente Het Trefpunt organiseert een speurtocht voor kinderen in de kerkzaal en kan u meer vertellen over o.a. het Trefpuntcafé, de Joost-vieringen, de ontmoetingsochtenden en bezinning en verdieping. 
Bent u nieuwsgierig geworden? Alle organisaties heten u van harte welkom op deze Open Dag, waar ook gelegenheid is gezellig een kopje koffie of thee te drinken.
 

terug
 


 
 

2e Advent
datum en tijdstip 10-12-2023 om 10.00u
meer details

Bezinning en verdieping. Zending en racisme
datum en tijdstip 14-12-2023 om 20.00u
meer details

3e Advent. Dienst van Schrift enTafel .
datum en tijdstip 17-12-2023 om 10.00u
meer details

4e Advent
datum en tijdstip 24-12-2023 om 10.00u
meer details

 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.