PKN
Protestantse Gemeente te Bennebroek
 

vrijdag 3 maart 2017

Trefpuntcafé: Waardevolle zorg aan het eind met Pauline Jager (Hospice Haarlem)

Locatie: 
 Trefpunt
Tijdstip: 
 20.30 (deuren open, koffie klaar om 20.00)
Prijs: 
 Eigen bijdrage drankjes

Waardevolle zorg aan het einde

Op vrijdag 3 maart verwelkomen we Pauline Jäger in het Trefpuntcafé. Mevrouw Jäger is directeur van Stichting Hospice Haarlem en omstreken. Op de website van het Hospice staat het volgende:

“In het laatste stadium van het leven hebben mensen meestal dag en nacht intensieve zorg nodig. Veel mensen willen het liefste thuis sterven. Vaak is het zwaar om deze fase zonder hulp of ondersteunding te doorlopen. Het hospice kan daarbij helpen door het bieden van ondersteuning thuis of opname in het Bijna Thuis Huis.”

Mevrouw Jäger komt in het Trefpuntcafé uitleg geven wat het Hospice kan bieden in deze laatste fase. Ze zal vertellen waar het Hospice voor staat en hoe het er uit ziet. Uiteraard komt de aangeboden zorg aan bod. Hoe is deze zorg georganiseerd? Wie geeft deze zorg? En hoe wordt deze zorg ervaren door patiënten en hun naasten? Het hospice kan niet zonder vrijwilligers. Wat is hun rol? En wat zijn hun taken? Maar ook praktische punten worden besproken, zoals op welke manier contact gelegd kan worden met het Hospice en wat de kosten zijn.

Al deze onderwerpen worden belicht. Maar er is zeker ook ruimte voor het stellen van vragen. 
 

terug
 


 
 

Gez. dienst met Heemstede in Heemstede
datum en tijdstip 14-08-2022 om 10.00u
meer details

Koffiekring
datum en tijdstip 17-08-2022 om 10.00u
meer details

Viering
datum en tijdstip 21-08-2022 om 10.00u
meer details

Viering
datum en tijdstip 28-08-2022 om 10.00u
meer details

 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.