PKN
Protestantse Gemeente te Bennebroek
 

zondag 25 juni 2023 om 10.00u

Dienst van Schrift en Tafel. m.m.v. Denise Jannah en Wolf Martini.
Voorganger(s): Ds. Ad Alblas, Bennebroek

Aanloop naar Keti Koti: het feest van de verbroken ketenen

Op zondagmorgen 25 juni om 10.00 uur wordt door de Trefpuntgemeente van Bennebroek extra aandacht gegeven aan het herdenkingsjaar van de afschaffing van de slavernij.
In deze viering wordt een verklaring vanuit de landelijke kerk gevolgd door de uitleg van klinkende Bijbelteksten over de onmogelijkheid van slavernij. Daarna vertelt de Surinaamse jazz- en gospelzangeres Denisa Jannah waarom dit thema volgens haar aller aandacht verdient. Samen met haar vaste begeleider Wolf Martini vormt zij al 25 jaar een sterk muzikaal duo van wereldformaat. De tweevoudig Edison-winnares, zangeres en componiste stond op podiums in de hele wereld. Hun ontvangen talent stellen zij graag in dienst van de Allerhoogste om middels de troostende en liefdevolle kracht van muziek iets te betekenen voor mensen, speciaal voor hen voor wie de (innerlijke) ketenen (nog) niet verbroken zijn.

Plaats: ’t Trefpunt, Akonietenplein 1, Bennebroek. Toegang is vrij voor iedereen die iets wil meebeleven van Keti Koti. Na afloop is er gelegenheid voor ontmoeting.

terug
 
 

Viering
datum en tijdstip 26-05-2024 om 10.00u
meer details

Koffiekring
datum en tijdstip 29-05-2024 om 10.00
meer details

Viering
datum en tijdstip 02-06-2024 om 10.00u
meer details

Dienst van Schrift en Tafel
datum en tijdstip 09-06-2024 om 10.00u
meer details

 
 
   
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.