PKN
Protestantse Gemeente te Bennebroek
 

donderdag 1 december 2022

Bezinning en verdieping: Een mooie laatste levensfase, iedereen verdient het 

Datum: 
 donderdag 1 december 2022
Tijdstip: 
 20.00u
Locatie: 
 Pauwehof

Een mooie laatste levensfase, iedereen verdient het 

De meeste mensen willen thuis sterven. Maar als dat niet kan het liefst in een vertrouwde, veilige en liefdevolle omgeving.
Met dit als uitgangspunt biedt Hospice Haarlem e.o. ondersteuning voor mensen in hun laatste levensfase én voor hun naasten. Zowel thuis als in het Hospice Huis aan de Zuiderhoutlaan. Met behulp van goed opgeleide vrijwilligers, in samenwerking met de professionele zorg. Het klinkt misschien raar, maar op het Hospice wordt volop en intens geleefd. Hoe ziet een Hospice er van binnen uit? Waar bestaat ondersteuning uit, thuis en in het Hospice Huis en wat brengt dat? Wat zijn de ervaringen van gasten en hun naasten? Wist u dat er aan ondersteuning thuis geen kosten zijn verbonden?
Het werken met vrijwilligers maakt de zorg en ondersteuning extra bijzonder, blijkt uit de vele reacties van gasten en hun naasten. Wat kun je verwachten van ondersteuning door vrijwilligers? Hoe word je vrijwilliger, wat wordt er van je gevraagd? Deze en meer aspecten van het Hospice komen aan de orde. En natuurlijk uw eigen vragen, opmerkingen of suggesties, daar is alle ruimte voor.

Inleiding: Pauline Jäger, directeur Hospice Haarlem
Donderdag 1 dec. 2022 20.00 u. Pauwehof
Contactpersoon: Meine Pieter van Dijk

terug
 


 
 

Viering
datum en tijdstip 26-05-2024 om 10.00u
meer details

Koffiekring
datum en tijdstip 29-05-2024 om 10.00
meer details

Viering
datum en tijdstip 02-06-2024 om 10.00u
meer details

Dienst van Schrift en Tafel
datum en tijdstip 09-06-2024 om 10.00u
meer details

 
 
   
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.