PKN
Protestantse Gemeente te Bennebroek
 

vrijdag 9 maart 2018

Trefpuntcafé: Gemeenteraadsverkiezingen, raadsleden Bloemendaal

Locatie: 
 Trefpunt
Tijdstip: 
 20.00 (deuren open 19.30)

Vrijdag 9 maart zullen de Bloemendaalse politici in het Trefpunt café met elkaar debatteren in het kader van de aanstaande gemeenteraads verkiezingen. In principe zullen het de lijsttrekkers van de verschillende partijen zijn die met elkaar in debat gaan.
De onderwerpen die in het debat aan de orde komen zijn in samenspraak met de politieke partijen en debatleider Peter van de Geer  voorbereid. Het zal logischerwijs  gaan om  lokale thema’s  waar de gemeente over gaat. Denk hierbij aan ruimtelijke ordening, groen, welzijn, onderwijs, burgerparticipatie, etc.
 
Na een korte voorstelronde gaan de lijsttrekkers een op een  met elkaar in debat, waarna de debatleider al snel de overige lijsttrekkers bij het debat zal betrekken en vervolgens  ook het publiek. Zo komen er vier rondes, zodat alle partijen aan bod kunnen komen.
 
Gezien de gemeentelijke ontwikkelingen en brandende kwesties belooft het een spannend debat te worden hetgeen in de cafésfeer van het Trefpunt uitstekend tot zijn recht zal komen.

terug
 


 
 

Viering
datum en tijdstip 04-06-2023 om 10.00u
meer details

Viering
datum en tijdstip 11-06-2023 om 10.00u
meer details

Viering
datum en tijdstip 18-06-2023 om 10.00u
meer details

Dienst van Schrift en Tafel
datum en tijdstip 25-06-2023 om 10.00u
meer details

 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.