PKN
Protestantse Gemeente te Bennebroek
 

vrijdag 9 maart 2018

Trefpuntcafé: Gemeenteraadsverkiezingen, raadsleden Bloemendaal

Datum: 
 vrijdag 9 maart 2018
Tijdstip: 
 20.00 (deuren open 19.30)
Locatie: 
 Trefpunt

Vrijdag 9 maart zullen de Bloemendaalse politici in het Trefpunt café met elkaar debatteren in het kader van de aanstaande gemeenteraads verkiezingen. In principe zullen het de lijsttrekkers van de verschillende partijen zijn die met elkaar in debat gaan.
De onderwerpen die in het debat aan de orde komen zijn in samenspraak met de politieke partijen en debatleider Peter van de Geer  voorbereid. Het zal logischerwijs  gaan om  lokale thema’s  waar de gemeente over gaat. Denk hierbij aan ruimtelijke ordening, groen, welzijn, onderwijs, burgerparticipatie, etc.
 
Na een korte voorstelronde gaan de lijsttrekkers een op een  met elkaar in debat, waarna de debatleider al snel de overige lijsttrekkers bij het debat zal betrekken en vervolgens  ook het publiek. Zo komen er vier rondes, zodat alle partijen aan bod kunnen komen.
 
Gezien de gemeentelijke ontwikkelingen en brandende kwesties belooft het een spannend debat te worden hetgeen in de cafésfeer van het Trefpunt uitstekend tot zijn recht zal komen.

terug
 


 
 

Viering
datum en tijdstip 28-07-2024 om 10.00 uur
meer details

Koffiekring
datum en tijdstip 31-07-2024 om 10.00
meer details

Gezamenlijke dienst met Heemstede en Aerdenhout in Heemstede
datum en tijdstip 04-08-2024 om 10.00 uur
meer details

Gezamenlijke dienst met Heemstede en Aerdenhout in Bennebroek
datum en tijdstip 11-08-2024 om 10.00 uur
meer details

 
 
   
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.