PKN
Protestantse Gemeente te Bennebroek
 

vrijdag 6 januari 2023

Trefpuntcafé: "Boeren in 2023" Martin en Wilma, melkveehouders

Locatie: 
 het Trefpunt
Tijdstip: 
 20.30 (deuren open, koffie klaar om 20.00)
Prijs: 
 Eigen bijdrage drankjes

Boeren in 2023  In het Trefpuntcafé
“Boeren in 2023” Is de titel en het onderwerp in het Trefpuntcafé tijdens de eerste bijeenkomst  van het nieuwe jaar op 6 januari.
Het afgelopen jaar is In ons land geen beroepsgroep  zo veel in het nieuws is geweest als die van de boer en waar zoveel over te denken en zeggen valt.
Het bekende boerenechtpaar Wilma van Steenbergen en Martin  van  der Peet zal deze avond  in de vorm van een interview het hemd van het lijf worden gevraagd over de actualiteit van het boerenleven, hoe het zo is gekomen en hoe het verder moet..
Martin en Wilma runnen  boerderij Hoeve Overleg Alles als melkveehouder en een boerenlandwinkel erbij. Het leven en werken van de boer anno 2023 verdient deze avond een brede zo niet alomvattende belichting met alles wat tussen Wakker Dier en Agractie in zit, lobby ‘s  genoeg…. Maar het zal zeker over veel meer dan belangen gaan. Het welzijn en welbevinden van de boer, zijn(/haar) maatschappelijke impact etc.
Na afloop van deze avond kunt u met een  evenwichtige kennis van de stand van zaken vast verder in uw eigen kring praten en luisteren, met zowel verwondering  als  bewondering. Daarom zal er gewoontegetrouw na het interview nog volop gelegenheid bestaan een opmerking te plaatsen, vragen te stellen of in discussie te gaan.
Welkom allen deze boerenavond vanaf acht uur met koffie/thee . Het programma duurt inclusief pauze  1,5 uur van half negen tot tien uur. Gevolgd door napraat bij de nazit (met een drankje).
Adres Trefpuntcafé : Akonietenplein 1 Bennebroek. De toegang is gratis.


terug
 


 
 

Viering
datum en tijdstip 04-06-2023 om 10.00u
meer details

Viering
datum en tijdstip 11-06-2023 om 10.00u
meer details

Viering
datum en tijdstip 18-06-2023 om 10.00u
meer details

Dienst van Schrift en Tafel
datum en tijdstip 25-06-2023 om 10.00u
meer details

 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.