PKN
Protestantse Gemeente te Bennebroek
 

vrijdag 1 oktober 2021

Trefpuntcafé: Maurits Groen, duurzaam ondernemer. ¨Kansen voor verduurzaming na de pandemie"

Datum: 
 vrijdag 1 oktober 2021
Tijdstip: 
 20.30 (deuren open, koffie klaar om 20.00)
Locatie: 
 Trefpunt
Prijs: 
 eigen bijdrage drankjes

Op vrijdag 1 oktober zal Maurits Groen het nieuwe seizoen van het Trefpunt Café openen. Maurits Groen is vooral duurzaam ondernemer en daarnaast ook activist die zich bezig houdt met milieu- en ontwikkelingsvraagstukken. Hij is landelijk bekend als een groot pleitbezorger voor duurzaamheid. In 2015 stond hij op de eerste plaats in de Duurzame 100 van Dagblad Trouw.

De titel van de voordracht van Maurits Groen “ kansen voor verduurzaming na de pandemie/crisis” verwijst naar het feit dat het -voor veel mensen- duidelijk aan het worden is, dat de huidige organisatie van onze economie en van de maatschappelijke en politieke besluitvorming niet leiden tot een rechtvaardige en duurzame samenleving. “Grondige veranderingen zijn noodzakelijk en zelfs onvermijdelijk. Het is verstandig daarbij zelf het heft in handen te nemen, voordat de gevolgen van de ontwikkelingen die wij nu zelf in gang zetten, onze samenleving gaan ontwrichten. De kansen zijn er volop. Het gaat erom ze te grijpen en benutten”.

Als u aandacht en zorg heeft voor onze economie en maatschappij nu en in de toekomst mag u deze avond beslist niet missen. U kunt naast de voordracht namelijk ook zelf deelnemen aan de discussie en dialoog in aansluiting op de voordracht. Bovendien is het Trefpunt café nog altijd de plaats voor samenkomst, betrokkenheid en gezelligheid waarbij in goede sfeer het nuttige met het aangename wordt verenigd.

Qua corona-regels zal het tonen van een coronatoegangsbewijs niet van toepassing hoeven zijn. Wel zal uw aanwezigheid geregistreerd worden. En uiteraard geldt: bij corona gerelateerde klachten blijft u svp thuis.

Adres: Akonietenplein 1 Bennebroek

Zaal open 20:00 uur Aanvang 20:30 uur

terug
 


 
 

Viering
datum en tijdstip 16-06-2024 om 10.00u
meer details

Viering
datum en tijdstip 23-06-2024 om 10.00u
meer details

Koffiekring
datum en tijdstip 26-06-2024 om 10.00
meer details

Viering
datum en tijdstip 30-06-2024 om 10.00u
meer details

 
 
   
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.