PKN
Protestantse Gemeente te Bennebroek
 

vrijdag 6 november 2020

GEANNULEERD. Trefpuntcafé: Pia Velema ,Gerontologe. "De kunst van het ouder worden"

Datum: 
 vrijdag 6 november 2020
Tijdstip: 
 20.30 (deuren open, koffie klaar om 20.00)
Locatie: 
 Trefpunt
Prijs: 
 eigen bijdrage drankjes

Annulering Trefpuntcafé 6 november. 

Het Trefpunt Café van 6 november kan in verband met de verscherpte maatregelen inzake het coronavirus helaas niet doorgaan. Wij vragen uw begrip voor deze annulering 

 De kunst van het ouder worden
op 6 november aanstaande komt - ijs , weder en corona dienende - mevrouw Pia Velema  naar het Trefpuntcafé in Bennebroek om te spreken over de “kunst van het ouder worden”. Zij is gerontologe en m.b.t. het onderwerp In het bijzonder geïnteresseerd in oosterse filosofieën. Deze kijk op het leven reikt veel inspirerende invalshoeken aan welke kunnen helpen het ouder worden te ervaren als een onontkoombare en waardevolle periode in ons leven. Thema’s als verbondenheid, aanpassing, afhankelijkheid, afscheid en vergankelijkheid kunnen  ook op een andere manier beleefd worden dan daar alleen vanuit een westers perspectief naar te kijken. Mevrouw Velema ziet later op de avond naar aanleiding van haar betoog uit naar een boeiende gedachtenwisseling. 
In het Trefpunt Café worden alle geldende corona-maatregelen strikt nageleefd hetgeen ook betekent dat helaas niet meer dan 30 bezoekers zijn toegestaan. Zodoende is er voor een systeem via reservering gekozen. U gelieve uw voorgenomen komst vooraf te melden op  het mailadres aanmelden.tpc@gmail.com
In verband met mogelijk tussentijdse nieuwe cq verdergaande coronamaatregelen wordt voor de zekerheid over het doorgaan  van het Trefpuntcafé aangeraden de zesde november op de website www.pkntrefpunt.nl te kijken : indien de bijeenkomst onverhoopt moet worden geannuleerd zal dit onder het kopje actueel vermeld staan.
Het Trefpunt café opent haar deur om 20 uur met een kopje koffie/thee ; de voorstelling begint om 20:30 uur en duurt inclusief dialoog/ discussie  circa een uur waarna een facultatieve nazit volgt met een drankje. Een ieder is  van harte welkom. 
 
 

terug
 


 
 

Viering
datum en tijdstip 16-06-2024 om 10.00u
meer details

Viering
datum en tijdstip 23-06-2024 om 10.00u
meer details

Koffiekring
datum en tijdstip 26-06-2024 om 10.00
meer details

Viering
datum en tijdstip 30-06-2024 om 10.00u
meer details

 
 
   
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.